Морс із журавлини з імбиром – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Морс із журавлини з імбиром

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

Змінити кількість порцій:
300 гр. журавлина
2 літра вода питна
40 гр. корінь імбиру
200 гр. або за смаком цукор

Морс із журавлини з імбиром

  • Кількість порцій 8
  • Легко

Інгредієнти

Опис

Поширити

Щойно настають перші осінні холоди, як у продажу з’являється журавлина. Ця диво-ягода просто незамінна для нашого здоров’я. У ній міститься велика кількість вітамінів, мінералів та мікроелементів. Вона є лідером за вмістом вітаміну С, тому ідеально підходить для лікування та профілактики застудних захворювань. Журавлина корисна для нервової, м’язевої, сечостатевої, а також серцево-судинної систем. Журавлина запобігає розвитку атеросклерозу, укріплює та підтримує імунітет, а також є природним антиоксидантом. Морс із журавлини з імбиром, який ми пропонуємо вам приготувати, – не лише смачний, корисний та ароматний напій, але ще й чудовий засіб від застуди.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Журавлину перебрати, видалити пошкоджені ягоди і сміття та добре промити під проточною водою.

Перетерти журавлину через сито. Це необхідно для того, щоб відділити м’якоть ягід від шкірки. М’якоть пройде через отвори сита, а шкірка залишиться в ситі. Отримане пюре відставити вбік.

2
Готово

Шкірки від ягід, що залишилися в ситі, а також нарізаний імбир скласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння і прокип’ятити близько 5 хвилин. Додати цукор. Як тільки цукор розчинився, зняти каструлю з вогню.

Отриманий відвар процідити через чисту тканину. Шкірки добре відтиснути і викинути.

До процідженого відвару додати пюре і добре розмішати. Напій готовий! Морс із журавлини з імбиром можна вживати як гарячим, так і холодним.

VEGFOOD

рецепт кунжутного молока
next
Кунжутне молоко
рецепт кунжутного молока
next
Кунжутне молоко

Додати Ваш коментар