Паштет з авокадо та пророщеного машу – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Паштет з авокадо та пророщеного машу

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

Змінити кількість порцій:
150 гр. пророщений маш
1 шт. авокадо
1 ст.л. сік лимонний
1 ст.л. олія із зародків пшениці можна використати будь яку іншу рослинну олію з нейтральним запахом
1/4 ч.л. або за смаком сіль
1/2 ч.л. цукор
спеції
1/4 ч.л. перець чорний мелений
1/4 ч.л. асафетида мелена 45%
1/4 ч.л. імбир мелений

Паштет з авокадо та пророщеного машу

  • Кількість порцій 2
  • Легко

Інгредієнти

  • спеції

Опис

Поширити

Паштет з авокадо та пророщеного машу – чудова страва, смачна, поживна та корисна. Про користь проростків зерна ми вже писали. Що стосується авокадо, то це ще один продукт, який правомірно називають суперфудом і який рекомендується вживати щодня. Авокадо містить велику кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. У ньому також багато мононасичених жирів, які добре засвоюються організмом. Завдяки своїй поживності авокадо увійшов до Книги рекордів Гіннесу. Цей фрукт (а авокадо є саме фруктом, хоч ми і звикли його вживати як овоч 🙂 ) є лідером за вмістом білка, що дуже важливо для вегетаріанців. Крім того, авокадо – природний еліксир молодості. Про користь авокадо, як і про користь пророщеного зерна, можна писати ще дуже довго. Лише уявіть собі, наскільки корисною буде страва, що поєднує властивості обох цих продуктів! Тому давайте приготуємо паштет з авокадо і пророщеного машу – страву вегетаріанську, веганську і сироїдну.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Підготувати пророщений маш та авокадо. Проростити маш вам необхідно буде заздалегідь, оскільки для проростання машу необхідно близько 1 доби.

Авокадо почистити від шкірки, видалити кісточку і нарізати його на шматочки.

2
Готово

Пророщений маш скласти в чашу блендера чи кухонного комбайну і подрібнити до однорідності.

До подрібненого машу додати авокадо і ще раз все разом подрібнити.

3
Готово

До отриманої пасти додати спеції, сіль, цукор, рослинну олію і добре все перемішати. Викласти паштет в салатник і можна подавати до столу. Замість цукру можна використовувати мед. Рослинну олію бажано брати нерафіновану. Так страва буде більш корисною, і до того ж більш ароматною. Якщо з якоїсь причини ви не хочете використовувати олію, можете її не додавати. Авокадо саме по собі є доволі жирним, тому і без додавання олії страва не буде сухою.

Паштет з авокадо і пророщеного машу можна намащувати на хліб, паляниці, подавати як салат або як доповнення до будь-якої іншої страви.

Бажано не готувати одразу багато паштету, оскільки страви з авокадо погано зберігаються. Краще приготувати стільки, скільки необхідно для одного прийому їжі.

VEGFOOD

морс із журавлини з імбиром
previous
Морс із журавлини з імбиром
алу нар'ял райта
next
Салат з картоплі з кокосовим горіхом (Алу нар’ял райта)
морс із журавлини з імбиром
previous
Морс із журавлини з імбиром
алу нар'ял райта
next
Салат з картоплі з кокосовим горіхом (Алу нар’ял райта)

Додати Ваш коментар