Салат «Варя гуцульська» – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0

Салат «Варя гуцульська»

  • Кількість порцій 6
  • Середня складність

Інгредієнти

  • спеції

Опис

Поширити

Салат «Варя гуцульська» – страва української кухні. Це легкий у приготуванні, смачний і поживний салат, який урізноманітнить ваше меню в зимовий час. Цей салат можна вживати в піст. Його також можна подати до столу на Святвечір як одну з 12 пісних страв.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Квасолю замочити у великій кількості чистої холодної води на 8-12 годин. Після замочування воду злити, квасолю залити чистою водою і відварити до готовності. Час варіння залежить від сорту квасолі. Зазвичай квасоля вариться близько 1 години. Коли квасоля буде готова, злити з неї воду і залишити вистигати.

2
Готово

Буряк добре вимити і відварити в шкірці до готовності. Коли буряк вистигне, почистити його від шкірки і нарізати на кубики розміром приблизно 1×1 сантиметр.

3
Готово

Чорнослив промити, залити чистою холодною водою на 15 хвилин. Через 15 хвилин воду злити. Чорнослив порізати на дрібні шматочки.

4
Готово

Змішати квасолю, буряк, чорнослив, додати квашену капусту, сіль та перець. Заправити олією. Найкраще використовувати нерафіновану олію – так салат буде більш ароматним.

VEGFOOD

кутя
previous
Різдвяна кутя
вегетаріанський салат шуба
next
Вегетаріанський салат «Шуба» з авокадо
кутя
previous
Різдвяна кутя
вегетаріанський салат шуба
next
Вегетаріанський салат «Шуба» з авокадо

Додати Ваш коментар