Вегетаріанська «чорна ікра» – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
1 0
Вегетаріанська «чорна ікра»

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

50 гр. насіння чіа
150 гр. вода питна
2 листа норі
2 ст.л. льняна олія
1/2 ст.л. сіль чорна

Вегетаріанська «чорна ікра»

  • Легко

Інгредієнти

Опис

Поширити

Рецепт приготування вегетаріанської «чорної ікри» дуже простий. На приготування цієї страви ви витратите мінімум часу, а в результаті отримаєте смачну та оригінальну страву. Приготуйте вегетаріанську «чорну ікру» гостям-невегетаріанцям – і вони, поза сумнівом, не залишаться байдужими до цієї страви! Але головна її цінність полягає не в смаку, а в корисності. Кожен компонент вегетаріанської «чорної ікри» настільки багатий вітамінами, мінералами та іншими корисними речовинами, що їх відносять до суперфудів, рекомендованих до споживання щоденно!

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Насіння чіа залити холодною водою і залишити на 20 хвилин.

2
Готово

Листи норі дрібно порізати ножицями або подрібнити в блендері настільки дрібно, наскільки це можливо.

3
Готово

Через 20 хвилин насіння чіа повинне увібрати в себе всю воду, розбухнути і набути желеподібної консистенції.

До насіння чіа додати подрібнені норі, сіль та олію і добре все перемішати. Якщо у вас немає чорної солі, ви можете використовувати морську чи звичайну кам’яну сіль, але при цьому кількість солі слід зменшити, оскільки чорна сіль менш солена на смак, ніж морська чи кам’яна.

Вегетаріанська «чорна ікра» готова! Її можна намащувати на хліб, робити з нею різноманітні бутерброди, вона також може стати одним із компонентів для наповнення тарталеток.

VEGFOOD

кічрі
previous
Кічрі
вегетаріанський салат олів'є
next
Вегетаріанський салат «Олів’є»
кічрі
previous
Кічрі
вегетаріанський салат олів'є
next
Вегетаріанський салат «Олів’є»

Додати Ваш коментар