Вегетаріанський салат «Олів’є» – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Вегетаріанський салат «Олів’є»

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

Змінити кількість порцій:
300 гр. картопля
300 гр. морква
200 гр. панір можна використати адигейський сир
2 шт. авокадо
150 гр. консервований горошок
300 гр. огірки солені
300 гр. вегетаріанський майонез
1,5 ч.л. сіль чорна
спеціїї
1/2 ч.л. коріандр мелений
1/3 ч.л. перець чорний мелений

Вегетаріанський салат «Олів’є»

  • Кількість порцій 8
  • Середня складність

Інгредієнти

  • спеціїї

Опис

Поширити

«Олів’є» – ще одна страва, яка в нас асоціюється зі святом, тому багато вегетаріанців, особливо початківців, мають теплі почуття до цього салату 🙂

Вегетаріанський салат «Олів’є» можна приготувати з вегетаріанською ковбасою, яка робиться на основі пшеничного білка, або з соєвою ковбасою. Такі ковбаси можна купити в магазинах здорового харчування чи в інтернет-магазинах. «Олів’є» можна також приготувати з сейтаном, зробивши його самостійно. Як робити сейтан, ми розкажемо в наступних статтях. Якщо ж у вас немає ні сейтану, ні вегетаріанської ковбаси, скористайтеся нашим рецептом приготування вегетаріанського салату «Олів’є»!

Яйце у вегетаріанському «Олів’є» заміняє панір (чи адигейський сир). Звичайно, 100% смакової відповідності досягнути неможливо, та в цьому й немає потреби. Але якщо ви все-таки хочете додати яєчного запаху страві, можете скористатися чорною сіллю.

Отже, берімося до приготування салату «Олів’є»!

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Картоплю і моркву добре вимити та відварити в шкірці до готовності. Воду злити і дати овочам вистигнути.

2
Готово

Поки овочі вистигають, приготувати майонез. Як приготувати вегетаріанський майонез, можна подивитися тут: https://vegfood.com.ua/uk/recipe/vegetarianskyj-majonez

3
Готово

Авокадо почистити від шкірки, видалити кісточку і нарізати на кубики діаметром приблизно 1см×1см. Так само нарізати панір та огірки. Охолоджені овочі очистити від шкірки і також нарізати на кубики.

З консервованого горошку злити рідину.

4
Готово

У глибокій мисці, в якій зручно буде розмішувати салат, з’єднати всі нарізані компоненти. Додати майонез, сіль та спеції і добре все перемішати. Якщо замість чорної солі ви використовуєте звичайну білу сіль, необхідно зменшити її кількість, оскільки чорна сіль менш солена на смак.

Вегетаріанський салат «Олів’є» готовий! :)

VEGFOOD

вегетаріанська чорна ікра
previous
Вегетаріанська «чорна ікра»
суп із сочевиці
next
Суп із сочевиці (Дал)
вегетаріанська чорна ікра
previous
Вегетаріанська «чорна ікра»
суп із сочевиці
next
Суп із сочевиці (Дал)

Додати Ваш коментар