Вегетаріанський салат «Шуба» – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Вегетаріанський салат «Шуба»

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

Змінити кількість порцій:
300 гр. картопля
300 гр. морква
300 гр. буряк
200 гр. морська капуста маринована
3 листа норі
2 ст.л. льняна олія
250 гр. вегетаріанський майонез

Вегетаріанський салат «Шуба»

  • Кількість порцій 8
  • Середня складність

Інгредієнти

Опис

Поширити

Салат «Оселедець під шубою» або просто «Шуба» знайомий багатьом. Часто він у нас асоціюється зі святами. Тому багато вегетаріанців сумують якщо не за смаком цього салату, то за відчуттям свята, яке супроводжує його поява на столі. Існує декілька варіантів приготування вегетаріанського салату «Шуба». Сьогодні ми запропонуємо один з них. Цей салат буде до смаку не лише вегетаріанцям. А для тих, хто стоїть на шляху переходу до вегетаріанства, буде справжньою знахідкою. Цей салат не лише смачний, але й корисний, оскільки до його складу входить морська капуста, що є лідером за вмістом йоду.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Приготувати майонез: https://vegfood.com.ua/uk/recipe/vegetarianskyj-majonez

2
Готово

Картоплю, моркву і буряк відварити у шкірці в підсоленій воді. Дати охолонути.

Охолоджені овочі почистити від шкірки і натерти на тертці.

3
Готово

Морську капусту дрібно порізати ножем. Листя норі ножицями порізати на невеликі шматочки. Змішати морську капусту, норі та льняну олію. Якщо морська капуста недостатньо солена, додати трохи морської чи чорної солі. Чорна сіль і льняна олія нададуть страві особливого запаху і смаку, схожого на рибний.

4
Готово

Взяти тарілку. Дана кількість продуктів розрахована на тарілку діаметром 25 сантиметрів. На дно тарілки викласти морську капусту. Розрівняти. Цей шар змащувати майонезом не потрібно, оскільки в морській капусті міститься достатньо льняної олії.

На морську капусту викласти шар картоплі. Змастити 2-3 столовими ложками майонезу.

Викласти шар моркви. Змастити 2-3 столовими ложками майонезу.

Викласти шар буряка. Змастити рештою майонезу.

5
Готово

Поставити салат в холодильник. Бажано дати салату настоятися кілька годин перед подачею на стіл, так його смак буде більш насиченим і гармонійним. Можна навіть приготувати салат за день до подачі.

VEGFOOD

вегетаріанський майонез
previous
Вегетаріанський майонез
кутя
next
Різдвяна кутя
вегетаріанський майонез
previous
Вегетаріанський майонез
кутя
next
Різдвяна кутя

Додати Ваш коментар