Вегетаріанський салат «Шуба» з авокадо – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Вегетаріанський салат «Шуба» з авокадо

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

Змінити кількість порцій:
3 шт. авокадо
3 шт. норі
300 гр. буряк
300 гр. морква
300 гр. картопля
250 гр. вегетаріанський майонез
1/2 ст.л. сіль чорна
2 ст.л. сік лимонний
2 ст.л. льняна олія
спеції
1/3 ч.л. духмяний перець мелений
1/3 ч.л. перець чорний мелений
1/4 ч.л. асафетида мелена 45%
1/2  ч.л. коріандр мелений

Вегетаріанський салат «Шуба» з авокадо

  • Кількість порцій 8
  • Середня складність

Інгредієнти

  • спеції

Опис

Поширити

На нашому сайті вже є рецепт вегетаріанського салату «Шуба». Сьогодні пропонуємо вам спробувати ще один варіант його приготування. Процес приготування обох салатів багато в чому схожий. Відрізняється лише один шар начинки, який і надає страві неповторного смаку.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Картоплю, моркву і буряк відварити в підсоленій воді до готовності. Вистудити.

2
Готово

Приготувати вегетаріанський майонез. Як приготувати майонез, можна подивитися тут: https://vegfood.com.ua/uk/recipe/vegetarianskyj-majonez

3
Готово

Авокадо порізати на дрібні шматочки. Залежно від його розміру, вам може знадобитися 2 або 3 авокадо.

Листя норі дрібно порізати ножицями. Можна подрібнити їх на пил за допомогою кухонного комбайну або кавомолки.

В окремій ємності змішати спеції, лимонний сік, сіль та льняну олію. До отриманого маринаду додати порізані авокадо та листи норі. Все добре перемішати і залишити маринуватися.

4
Готово

За цей час підготувати овочі. Картоплю, моркву та буряк почистити від шкірки і натерти на тертці.

5
Готово

Підготувати тарілку. Дана кількість продуктів розрахована на круглу тарілку діаметром 25 сантиметрів. На дно тарілки викласти шар картоплі. Змастити 2-3 столовими ложками майонезу.

На картоплю викласти шар авокадо з норі. Цей шар змащувати майонезом не потрібно.

Наступний шар – морква. Змастити 2-3 столовими ложками майонезу.

Останнім шаром викласти буряк і змастити салат зверху рештою майонезу. Салат поставити в холодильник на декілька годин, щоб він настоявся.

Вегетаріанський салат "Шуба" з авокадо готовий! :)

VEGFOOD

салат Варя гуцульська
previous
Салат «Варя гуцульська»
кічрі
next
Кічрі
салат Варя гуцульська
previous
Салат «Варя гуцульська»
кічрі
next
Кічрі

Додати Ваш коментар