Вегетаріанський шніцель з капусти з сиром – VEGFOOD. Вегетаріанські рецепти
0 0
Вегетаріанський шніцель з капусти з сиром

Поділіться у своїй соціальній мережі:

Or you can just copy and share this url

Інгредієнти

капуста білокачанна цілий невеликий качан
панір можна використати адигейський сир, сулугуні або тофу
гхі (топлене масло)

Вегетаріанський шніцель з капусти з сиром

  • Легко

Інгредієнти

Опис

Поширити

Коли за вікном зима, і вибір овочів у магазинах і на ринках не такий великий, але вам все-таки хочеться порадувати рідних і близьких чимось смачним та оригінальним на обід, приготуйте шніцель із капусти з сирною начинкою! Ця страва смачна та поживна. До того ж, вона бюджетна і готується дуже легко.

В рецепті для начинки шніцеля ми використовуємо панір. Якщо панір замінити на соєвий сир тофу, ця страва буде веганською, а також підійде тим, хто дотримується посту.

Вегетаріанський шніцель з капусти з сиром можна подати як окрему страву, зі сметаною або соусом, або як доповнення до іншої страви, наприклад, до рису (рецепт приготування рису можна знайти тут).

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Покроковий рецепт

1
Готово

Спочатку нам необхідно підготувати капусту. Для цього у велику каструлю налити воду приблизно на половину її об’єму. Воду закип’ятити і посолити. У киплячу воду покласти качан капусти. Вогонь відрегулювати до середнього, щоб вода не розбризкувалася. Варити качан у воді, поступово знімаючи з нього верхнє листя, яке стало вже достатньо м’яким. Можна допомагати собі ножем, зрізуючи лист біля основи качана. Зняті листи викладаємо на піднос, щоб вони вистигали. Слідкуйте за тим, щоб капустяні листи були достатньо м’якими, але водночас не розлазилися. Якщо ви готуєте цю страву весною чи влітку, коли капуста молода, і листи в неї м’які, вам, швидше за все, не потрібно буде її відварювати. Достатньо буде просто розібрати качан на окремі листи і залити їх окропом на 5 хвилин.

2
Готово

Доки капустяне листя холоне, підготувати сир. Для цього нарізати його на частини потрібної вам форми (залежно від форми сиру, а також від того, якої форми шніцель ви хочете отримати). Ми не вказуємо в рецепті точну кількість сиру, оскільки вона буде залежати від того, скільки капустяних листів у вас вийшло, а також від того, наскільки багато начинки ви хочете, щоб було в шніцелі.

Кожен шматочок сиру загорнути в один або кілька листів капусти у формі конверта. Якщо на листі є потовщення, їх можна попередньо зрізати.

3
Готово

Смажити шніцель на добре розігрітому маслі з двох боків до появи рум’яної скоринки. Для смаження можна використовувати рослинну олію, але найкраще смажити шніцель на гхі.

VEGFOOD

рецепт приготування кукурудзяних котлет з тофу
previous
Кукурудзяні котлети з тофу
чапаті індійський хліб
next
Чапаті (прісні паляниці з цільнозернового борошна)
рецепт приготування кукурудзяних котлет з тофу
previous
Кукурудзяні котлети з тофу
чапаті індійський хліб
next
Чапаті (прісні паляниці з цільнозернового борошна)

Додати Ваш коментар