Вегетаріанська «чорна ікра»

Vehetariansʹka chorna ikra

Рецепт приготування вегетаріанської «чорної ікри» дуже простий. На приготування цієї страви ви витратите мінімум часу, а в результаті отримаєте смачну та оригінальну страву. Приготуйте вегетаріанську «чорну ікру» гостям-невегетаріанцям – і вони, поза сумнівом, не залишаться байдужими до цієї страви! Але головна її цінність полягає не в смаку, а в корисності. Кожен компонент вегетаріанської «чорної ікри» настільки багатий вітамінами, мінералами та іншими корисними речовинами, що їх відносять до суперфудів, рекомендованих до споживання щоденно!

Інгредієнти для приготування вегетаріанської «чорної ікри»:

  • Насіння чіа – 50 гр.
  • Вода – 150 гр.
  • Норі – 2 листа
  • Льняна олія – 2 ст.л.
  • Чорна сіль – 1/2 ст.л.

Спосіб приготування вегетаріанської «чорної ікри»:

Крок 1. Насіння чіа залити холодною водою і залишити на 20 хвилин.

Крок 2. Листи норі дрібно порізати ножицями або подрібнити в блендері настільки дрібно, наскільки це можливо.

Крок 3. Через 20 хвилин насіння чіа повинне увібрати в себе всю воду, розбухнути і набути желеподібної консистенції.

До насіння чіа додати подрібнені норі, сіль та олію і добре все перемішати. Якщо у вас немає чорної солі, ви можете використовувати морську чи звичайну кам’яну сіль, але при цьому кількість солі слід зменшити, оскільки чорна сіль менш солена на смак, ніж морська чи кам’яна.

Вегетаріанська «чорна ікра» готова! Її можна намащувати на хліб, робити з нею різноманітні бутерброди, вона також може стати одним із компонентів для наповнення Тарталеток.

Готуйте разом з нами їжу для душі і будьте щасливими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *